torsdag 20 januari 2011

Året runt..

Nu är det verkligen vinter..ljuvligt vitt överallt..ibland nästan lite för mycket då bilar ska sopas fram under snötäcket o gårdar skottas ;))

Idag flyttade denna bok hem till mig..Rosendals Trädgård - Ett år med trädgård och mat av Malou von Sivers.

Boken var precis så härlig som jag tänkte då jag beställde den. Under ett helt år har Malou besökt och följt Rosendals trädgård i sällskap med fotografen Lena Koller. Helt ljuvlig!! Skulle gärna göra flera besök om året dit!!


Nu vet jag inte hur snösituationen ser ut i Stockholm för tillfället :)Då jag senast besökte Stockholm och Rosendals i maj stod körsbärsträden i blom, temperaturen var 20+ och med nybakt dinkelbröd från bageriet och jordgubbar blev det en härlig lördagspicknick i trädgården tillsammans med tjejerna :)

5 kommentarer:

  1. Låter som en inspirerande bok! Men jag har nog inte hittat dit till Rosendals trädgård ännu även om du nämnt om det underbara! Kan ju börja med boken!
    Ha en skön kväll! ♥

    SvaraRadera
  2. Det var ett bra boktips! Känns som om man kunde börja bläddra i trädgårdsböcker nu och drömma sig lite framåt i tiden :)

    SvaraRadera
  3. Trädgårdsböcker drömmer man sig gärna bort i! Säkert ännu mera givande om man dessutom har besökt platsen själv som beskrivs i boken! Härligt!

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  4. Längtan till våren och sommaren blir bara starkare för varje dag. Så denna bok låter riktigt inspirerande. Själv har jag aldrig besökt Rosendals trädgård, kanske nån gång blir det.
    Ha en skön helg!!

    SvaraRadera
  5. Den har jag också, en skatt. Man tar och bläddrar i den alltid nu som då : ) Trevliga lässtunder!

    SvaraRadera