söndag 7 februari 2010

Vargbergsloppet

Vilken underbar dag det varit idag med en härligt värmande sol!!  Jag har tillbringat dagen vid Vargberget med att delta i Vargbergsloppet 25 km damer och fick en sån här "silvrig" fin vän med mig hem :)  1 h 56 min tog det mig att besegra de 25 kilometrarna och det blev alltså en 2:a plats. Skoj! Erkännas bör dock att jag var ordentligt mör i den sista backen innan målgång..oj,oj,oj!! :) Men, men ..nu är det bara att ladda om inför BotniaVasans 53 km nästa söndag..då är det 1000 personer anmälda ( ca 190 damer) så då hittas man nog längre ner i tabellen ;)
Så nu gäller det att ladda upp med det här i veckan så att krafterna inte tryter innan målgång! Nåja, det bjuds ju på choklad efter vägen/skidspåret så inte skall det väl gå någon nöd på mig ;)  Det här är en variant på pasta som jag verkligen gillar: pasta blandat med lite sallad, tomat, grön pesto, räkor, solrosfrön och lite färsk basilika och limesaft! Mums! Eftersom jag försöker undvika vanligt vetemjöl använde jag mig av speltpasta denna gång.  Jag har också bl.a quinoapasta och bovetepasta att variera med!

Bjuder inte på några bilder från dagen..skulle väl inte ha blivit en lika fin placering om jag stannat upp i skidspåret och börjat fotografera..;) Hahaha!

6 kommentarer:

  1. Många grattis till dig! helt otroligt! Försöker räkna på fingrarna hur många km jag skulle ha fått ihop på den tiden... Skulle ha blivit många (foto)pauser och inte så många km, hihi! Ser god ut den där salladen även om jag kom just från Fransmanni. ♥

    SvaraRadera
  2. Grattis, du är suverän! Jag har varit ute och gått i dag och det blev många fotopauser för mig :)

    SvaraRadera
  3. Grattis!! Du var jätte duktig. Själv har jag inte gjort så väldigt mycket idag. Ett pass på gymmet blev det i alla fall. Men härligt väder har vi haft i dag.

    SvaraRadera
  4. Va duktig du är!
    Skulle aldrig orka skida så långt mera ;)
    Hoppas du lyckas på nästa tävling!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis till din silvriga vän!

    På tal om mat, din pastarätt lät jättegod! Har faktiskt ätit pasta idag, jag med. Imorgon blir det thailändskt, men säkert något av det jag brukar välja. Inget "ju konstigare desto bättre.." för mig inte!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  6. Stort GRATTIS!!!!
    Jag tog en 7,6km promenad i söndast...och jag var också mör!!!Att inte prata om stackars hunden!
    Lycka till nästa söndag med!
    // Anki

    SvaraRadera