tisdag 27 mars 2012

Siktar högt

 Ljuslyktorna är köpta från Talas i K:stad och  fotoskylten och "sov gott " hjärtat från Foto Quick i Närpes.   Fondväggstapeten är från  K- Rauta.
Nallen är sambons :)



Idag kikar vi in i sovrummet.  Sängen är så där halvt bäddad men det är den för det mesta så inget konstigt med det... med jämna mellanrum vill ju sonen gosa med  kängurun som sitter där! :))  William som för övrigt blir 6 månader idag !!

Än så länge flyttar han sig bara från rygg till mage och tvärtom eller runt sin egen axel men det gäller att sikta högt med inredningen för snart börjar det väl gå framåt också..och då finns det väl mycket intressant att kolla in ;)

Nu har vi  ätit lunch, älskad batatpotatis o morot för sonen,  och snart skall vi bege oss till rådgivningen för kontroll.  Annars har vi inte så mycket program i veckan. Till helgen väntar vi hem "morbror" & J som varit iväg till Aruba o förlovat sig :))

2 kommentarer:

  1. Jättefint i sovrummet!!
    Grattis till lilla sonen ...
    för övrigt blev 'min' lilla Agnes (barnbarnet) 6 mån i lördags ;O)
    Härlig tid!
    Ha de bra!

    SvaraRadera
  2. Där fanns mycket att fira nu! Tänka sig ett halvt år redan! Såg också förlovningsannonsen och det är ju trevligt! Roligt med inredningsbilder även om jag har varit och nosat! ♥

    SvaraRadera