fredag 5 mars 2010

Lystring kaffedrickare!!

... fast nu är det ju inte kaffe jag dricker här utan varm choklad!! Men jag läste att ett bra knep skulle vara att ta ljummen kaffesump som scrubb i duschen. Nu är vi ju inga kaffedrickare här hos oss men kanske det blir till att börja brygga lite nu och då för detta ändamål!! :))

På bilden ovan sitter jag och myser vid Gerbyberget i Vasa. Tillbringade ett par timmar där igår eftermiddag/kväll och det var riktigt nostalgi eftersom vi bodde där i trakterna under några år.

När man står där uppe har man ganska bra utsikt över Vasa skärgård och man ser också bl.a Replotbron och Korsholms kyrka i Gamla Vasa. Det var meningen att vi skulle bege oss ut på isen men det blåste så hårt så vi tog ett varv i skidspåret och så pulkade vi sen.

Man kan väl aldrig bli för gammal för lite skoj i pulkbacken??:)
På väg till Vasa hann jag också med en liten skogspicknick tillsammans med en god vän så det blev en riktigt trevlig dag. Och så hann jag också köra fast i en snödriva, men den historien lämnar vi åt sitt öde :)))

Idag var det också Majsans tur att träffa sina kompisar och vi var ut på en lång promenad med Tiini, Inka och deras matte. Vi gick längs med skogsvägar och hann med både picknick och korvgrillning Godast var nog korvgrillningen! ;)

 Det var verkligen härligt väder idag med strålande sol och bara några minusgrader! Mera sådant hoppas vi på!!

5 kommentarer:

  1. Så härliga bilder på riktigt friluftsliv.
    Vi har tillbringat hela eftermiddagen i Parras backar och det var verkligen en fröjd med så vackert väder!
    Inte många lediga dagar kvar nu så det gäller att ta vara på dem.

    SvaraRadera
  2. Va skönt! Både de du har varit med om och att du inte kom med några hemska rapporter om kaffets skadeverkningar! ;o) Idag har man verkligen fått njuta ute. I morgon ska jag ut på isen i trakten av Replotbron! Syns snart! Skön helg!

    SvaraRadera
  3. Ni ser ut att ha haft det härligt ni också!
    Kanske man borde börja ta sig ut lite när man är i stan, så man inte missar den vackra naturen som finns där också.

    SvaraRadera
  4. Du har verkligen haft mycket friluftsliv på sportlovet, fast vädret inte alla gånger varit bra.

    Majsan... vilken sötis!
    Njut av sista dagarna av sportlovet!!

    SvaraRadera
  5. Vilka mysiga och härliga bilder på din dag/dagar. Kaffe dricks här i mångd och massor.skall jag sicka över lite sump åt dig så du kan bada i?

    SvaraRadera