fredag 6 april 2012

Fin påskhelg

Har inte påskpyntat alls i år förutom den gula blomman som jag fått i present och två gula ljus i ljusstakarna bakom (som inte syns på bilden.) Trevligt med en liten färgklick i köket i alla fall.  Vinglasen (från zelected by houze) får representera mat och gäster som den här veckan handlar mycket om. Dock serveras det inte något vin i dem den här påsken men gott är det att dricka annat i dem också :))

07.00 är det väckning om morgnarna, så också idag. Så nu ligger sonen här bredvid och leker på. :) I måndags hade vi besök av "gänget" här i huset. Vi är som sagt en grupp på 6 mammor som brukar träffas med våra småttingar varannan måndag (alla födda 2011, 5 på hösten och 1 på våren) och det är så roligt. I måndags hade vi varvat alla och var tillbaks med träffis hos oss där vi började. Vi konstaterade att det var mera fart på nu än första gången vi träffades i början av januari :) William har också börjat flytta sig nu  genom att snurra sig iväg och det finns många intressanta möbler att kika på. Så nu får man börja fundera vart man lägger alla saker.  Snart är det fart på ;))

Igår kväll hade vi besök av gudsonen med föräldrar och ikväll skall vi också ha kompisar på besök. Så skall vi också besöka byns påskbrasa ikväll.  Picknick och påskmiddag är också annat som vi har på agendan den här helgen. Inte att förglömma alla goda påskägg som skall ätas :) 

Önskar alla en riktigt fin påskhelg!!

2 kommentarer:

  1. Glad påsk på Er också! Jag läste just ditt förra inlägg - tillhörde själv dem som kunde försvinna bort i timmar i klädaffärer innan barnen kom. Jag behövde inte ens shoppa varenda gång, bara gå runt och spana kläder kan vara ett nöje i sig, tyckte jag. Nu finns inte riktigt den tiden längre. Men näthandel fungerar alldeles utmärkt...
    //Lena

    Vad mysigt det låter med mammagruppen!

    SvaraRadera
  2. Ni skall ha en riktigt god fortsättning på påskhelgen!
    Kram Maj-Gun!

    SvaraRadera