måndag 5 april 2010

avslutning och inledning

Vad är det då som avslutats under helgen??..jo, skidsäsongen!
Vad är det som inletts under helgen??..jo, villasäsongen!
Vi har flera gånger under helgen varit ner till villan och åkt skidor på isen, grillat korv och haft picknick. Det har gått riktigt bra att åka skidor längs strandlinjen men konstaterade idag att nu börjar det väl nog bli dags att lägga skidorna på hyllan. Det blev i alla fall en fin avslutning på säsongen och de ca 600 km som jag åkt i vinter. :)...nu är det bara att vänta tills jag kan börja sitta o dingla med benen o plaska i vattnet!!:))



..apelsin hör till på vårvinterpicknicken..


..nu väntar jag bara på att det ska börja gå vågor här..


..om man har lov måste man grilla lite också..


..jag hittade ett gammalt vårnummer av  Drömhem o trädgård vid villan att bläddra i, så nu avslutar jag officiellt vintern och börjar drömma om trädgårdar och grönare tider ;)..


4 kommentarer:

  1. Vaov.... Grattis till dina 600 km på skidor. Du är JÄTTE duktig.
    Men nu kan vi verkligen se fram emot villa säsongen, det skall bli riktigt roligt. Nästa helg skall vi och såga ner några träd på vår villa. De skymmer för mycket för solen. Såå... vi går nog mot bättre tider.
    Men ni verkar att ha haft fina picknickar över helgen.
    Ha de gott!!!

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder! Du har verkligen varit duktig som skidat så mycket i vinter. I går var vi ner till hamnen och tittade - vi får nog vänta ganska länge innan det går att sätta båten i sjön :) Vi ses!

    SvaraRadera
  3. Men det var ju passande att avsluta inleda två för dig kära fritidssysselsättningar! Jo nu har snön krympt så du får väl ge dig, men å andra sidan tycker jag väl att 600 km räcker. Du må spara litet till nästa vinter också! Nu får du snart satsa på grodfötterna! ;o)

    SvaraRadera
  4. Såg jätte härligt ut med korvgrillningen, alla skriver om hur de börjat grilla och suuuuugggeeet efter en grillkorv är enorm här!MEN vi har bestämt att grill och lusthus premiären BLIR på vappen...så nu sitter man och funderar vad man skall grilla för super gott då...?!

    SvaraRadera