onsdag 16 juni 2010

en liten hälsning

Skickar en liten hälsning med mina rabarber och vitchokladmuffins.. det är som tiden inte skulle räcka till att sitta framför datorn nu på semestern. Så mycket annat skoj att göra :)  Härligt med långa promenader eller cykelturer på senkvällarna för att njuta av ljuset! Spendera tid vid villan! Besökte ett popkalas i lördags (å regnet det bara öste ner, men skoj var det! ) Patrik Isaksson var suverän som vanligt!!

Kanske hinner jag lite mera i helgen med datorn om jag inte är alltför trött efter fredagens happening då årets favorit går av stapeln..30 seconds to Mars ställer sig på scenen i Seinäjoki :))

4 kommentarer:

  1. Oj, stod du i regnet på popkalaset. Tyckte så synd om alla som stod där under paraplyen :0)
    Rabarber och vitchoklad muffins låter som om de skulle passa mig!
    Njut av din semester. I dag har vi ju riktigt fint väder!

    SvaraRadera
  2. Skickar en hälsning till dig från det vackra Gotland! Är glad att du ska få åka hit i sommar! Njut du av allt utom datorn! :o)

    SvaraRadera
  3. Ha så kul i seinäjoki!!!! Och njut av din semester!

    SvaraRadera
  4. Även för mig räcker inte tiden riktigt till med datorn. Men det kommer ju en mörk höst sen så då får vi ta igen datortiden. Hoppas det var bättre väder igår kväll då du var till Seinäjoki för i dag öser det ner regn. Blir väl att klä sig och gå på bröllop så småningom;o)
    Ha det bra och njut av semestern!!!!

    SvaraRadera