söndag 30 augusti 2009
Bredskärstortilla med marinerat älgkött a la Benny
Den kom till av en ren händelse vid gårdagens villaavslutnings firande. Ingredienserna är tomat, gurka, ananas, ost och strimlat älgkött. Oerhööööört gott!
Receptet på marinaden är enligt kocken: balsamvinäger, rybsolja, texmexkrydda, grillkrydda, Mumbay Masala indisk krydda, pizzakrydda Napoli, vitlök och honung ;)
Hade en trevlig kväll och vädret visade sig från en någorlunda bra sida med solnedgång och lagom blåst! Avslutade kvällen med att titta på grannarnas fyrverkerier och äta kladdkaka med hallonsylt och vaniljglass!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Wow, låter toppen! Den marinade måste jag skriva ner och ha min kock att testa. Vi köper sällan färdigmarinerad (läs aldrig), så nya marinader är alltid roligt!!
SvaraRaderaDen var verkligen undebart god bredskärstortillan med det goda älgköttet i. Tackar för den goda maten och trevliga sällskapet!:)
SvaraRaderaKan inte hålla mig längre utan att kommentera. :o) Värst va många kryddor kocken hade lagt med. inte undra på att det var gott! :o)
SvaraRadera