tisdag 10 juli 2012

mycket skoj

Samtidigt som tiden springer iväg blir sonen också äldre, redan 9 1/2 månad. 

Lite myggbiten har han blivit sonen. Så blir det med sommarlivet :) Slutet av förra veckan bjöd ju på otroligt varmt och fint väder och vi passade på att njuta allt vad vi hann. En riktigt fin dag fick vi vid villan på fredagen och jag hann tom kasta mig ned på våran lilla sandstrand med en bok medans sonen sov eftermiddagsvilan. Så otroligt skönt och avkopplande med vågorna som sakta skvalpade bredvid! Eldvittnet av Lars Kepler var det och den var riktigt bra.  Nu har jag huggit in på Mari Jungstedts senaste Den sista Akten. 

På torsdagen checkade ju jag och sonen in på "Hotell Momma" eller "Momma´s Inn" som nån föreslog på fb och där trivdes vi alldeles utmärkt! Där checkar vi gärna in igen:) Lördagen blev också en otroligt fin dag då vi firade en blivande brud. En riktig toppendag med tjejerna!! Vi började med picnic uppe på Grannas berget i Vörå och fortsatte sen till Vasa där bl.a poledance och middag vid Faros stod på programmet.  Har ni vägarna förbi Vörå kan ni alltid stanna till för en picnic vid berget med hela Vörå som utsikt!

Ni som har vägarna förbi Korsnäs kan alltid stanna till vid Restaurang Strandmölle och testa deras nya pizza utbud :) Oscars pizzan är jag god vän med sedan tidigare, Verona föll mig också i smaken och nästa gång blir det att pröva en Van Gogh. :)

Annars är det till Italien jag drömt mig bort de senaste veckorna. Solens smak av Bo Hagström och Citroner och rosmarin i mitt kök av Sanna Töringe har jag bläddrat i så fort tillfälle getts!

3 kommentarer:

 1. Söt liten kille ni har.)
  Alltid bra att ta in på "Hotell momma". Där får man nog den bästa servicen.

  Nu börjar jag verkligen bli trött på regnvädret...längtar efter sol och värme.
  Hann ej och prata med dig på bröllopet...

  Ha det bra! Kram Maj-Gun!

  SvaraRadera
 2. Ja keplers Eldvittnet var riktigt bra. Bästa av de 3 tyckte jag.Måste läsa den sista akten också men som jag sa kör jag Mari from the start nu (igen).
  Tusen tack för ikväll.

  SvaraRadera
 3. Men så stor han är nu!
  Låter som om du inte har några problem att få dagarna att gå! Jag har försökt få till det med böcker i sommar, men det blir mest fakta och hälsoböcker här. Italiens smaker är aldrig fel.
  Njut nu av mammatiden med momma som stand in! ♥

  SvaraRadera