torsdag 15 juli 2010

Strandliv

Nu när det varit så här varmt om kvällarna har det blivit många dopp i solnedgången!! Det har också blivit ett besök till sommarrestaurangen i Vasa för att avnjuta lite god mat, också det i solnedgången!
Harrström

p.s Helene Turstens deckare passar också bra att ta med sig till stranden för lite spännande läsning!

fredag 9 juli 2010

Njuter av sommaren

Sommarvärmen fortsätter och jag njuter för fullt. Jag jobbar på dagarna och på kvällen njuter jag av sköna stunder med en bra bok, långa cykelturer osv.  Ett och annat dopp i bassängen efter jobbet blir det också. På helgerna är det villaliv för hela slanten. Så jag hinner inte med så mycket här i bloggvärlden just nu...men en fortsatt skön sommar önskar jag alla!!



torsdag 1 juli 2010

Sommarläsning


Här kommer en liten bild på min Gonatt- Tilda som jag sydde i våras.

Det passar bra med den nu eftersom jag just är på väg att lägga mig så jag orkar upp i jobbet imorgon. Jag skall jobba några veckor nu innan semester del 2 och Gotlandsresan tar vid i Augusti.  Innan dess passar jag på att ladda upp med svenska deckare och just nu är jag inne på Mari Jungstedts deckare vilka jag tyckt väldigt bra om. Lite extra intressant är det då händelserna utspelar sig på just Gotland! 


 Min fina midsommar smörgås med prosciutto, getost, basilika och jordgubbar..mums!
 
Midsommaren flög förbi och bjöd på härligt väder på midsommaraftonen. Vi var vid villan från onsdag-söndag och det var riktigt skönt. Främmande, slappande i solen med boken i högsta hugg, båtturer, god mat och så årets första dopp som varade hela 10 sekunder! :)) Kocken hade igen lyckats alldeles utmärkt med marineringen av älgköttet ..perfekt! Och min jordgubbssill var inte så illa den heller :).

Nu beger vi oss in i Juli och jag önskar alla en fortsatt trevlig sommar..

p.s ....


...om någon vill ha en fin picknick plats i sommar kan ni alltid styra mot ruinerna i Gamla Vasa vilket jag och några vänner gjorde i förra veckan!